Jr. AV (Animatie/ video) specialist

Omschrijving

Je gaat terug naar je jeugd, lekker buiten spelen op je skelter of trampoline. Wat een avonturen heb je daarmee beleefd. Kon je nog maar even…. Dat kan! Of eigenlijk kan je bij BERG meer. Met deze vacature dagen we je uit om jouw creativiteit om te zetten naar multimediale communicatie naar al onze doelgroepen.

 

                                                       Jr. AV (ANIMATIE/VIDEO) specialist (40 uur) 

 

De functie:

Bij alles wat BERG doet, staan kinderen en speelplezier centraal. Vanuit jouw functie als AV specialist/designer ben je verantwoordelijk voor het maken van video content voor al onze (inter)nationale dealers en consumenten. Je maakt video’s van A tot Z. Je bepaalt samen met Product Management en het Content Team de inhoud van de video’s. Alles wat daarna komt, is aan jou: van het schrijven van het script tot aan de publicatie. En alles wat daar tussen ligt, zoals het tekenen van vlotte storyboards, draaien op locatie en monteren van de video’s, daar draai jij je hand niet om. Je bent regisseur, cameraman/-vrouw, geluidsman/-vrouw, animator en editor. Je geeft een creatieve draai aan de video’s om net dat beetje extra te geven binnen onze huisstijl.

Ook de productieplanningen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je denkt mee over de strategie voor onze YouTube kanalen, en samen met onze SEO-specialist zorg je dat we het maximale uit onze video’s halen.

Daarnaast kan je ondersteunende grafische werkzaamheden uitvoeren zoals bijvoorbeeld het maken van renderingen en animaties en het opzetten en vormgeven van diverse cross mediale campagnes. 

Vereisten

Basis tot succes:

Inspiring active play! Dat is de mission statement van BERG. BERG wil kinderen inspireren om lekker buiten te spelen. Met de vier kernwaarden, passionate, connected, creative and learning organization wil BERG deze missie waar gaan maken.

basis voor succes:

 • HBO/ MBO + opleiding in Design/ AV/ Motion Desing richting
 • 1-5 jaar relevante werkervaring
 • Uitstekende kennis van Adobe première, After Effects, Photoshop, Keyshot en Illustrator
 • Technische kennis van het opnemen van audio en omgang met belichting
 • Ervaring met scripts en het tekenen van vlotte storyboards
 • Goede communicatie vaardigheden in Nederlands en Engels

 

Wat biedt BERG jou als AV Specialist?

Als AV Specialist ga je aan de slag op de afdeling Marketing, waar een team van ca. 10 enthousiaste marketing collega’s uitkijken naar je komst. Werkplezier, daar draait het om binnen het team, dit doen wij o.a. door elkaar regelmatig uit te dagen voor een potje tafelvoetbal. De sfeer is open en informeel, er is veel aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor initiatief en invloed op je eigen werk.

Naast een prima salaris, krijg je bij BERG extra’s, zoals:

 • 25 verlofdagen
 • 7 Adv-dagen
 • Opbouw van je pensioen
 • Een fitnessruimte op kantoor
 • Vele leuke en sociale activiteiten
 • Professionele werkomgeving met een eigen studio, camera en alle benodigde apparatuur

 

Jij zit aan het stuur en mag bepalen of je het avontuur tegemoet gaat

En? Ga jij de uitdaging aan? Stel je dan aan ons voor door te solliciteren op deze vacature bij BERG in Ede. Stuur je CV, motivatie en portfolio (must) via https://bergtoys.recruitee.com/o/jr-av-animatie-video-specialist

 

Heb je vragen over de vacature AV Specialist bij BERG in Ede en/of het werken bij BERG? Evita Valster- Pol (HR Officer) en Wessel Akveld (Marketing Manager) beantwoorden ze graag via 0318 46 71 71.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature AV Specialist wordt niet op prijs gesteld. Een tip voor een nieuwe collega wel.