Social Media Marketeer

Omschrijving

Social media Marketeer
32 – 40 uur

THE OUTDOORS IS YOURS! Dat is wie we zijn. Dat is wat we willen delen. Vol zelfvertrouwen en actief de buitenwereld omarmen. Wil jij meewerken in een internationaal topbedrijf, waar je jouw fantasie los kan laten op onze socials? Je werkt mee met een jong en enthousiast team dat zich elke dag inzet voor het bouwen aan het merk BERG.
Zit CONFIDENCE, PERSONAL, ACTIVE en CREATIVE ook in jouw DNA? Dan zijn wij een goede match.


Create your future

Aan jou de taak om de perfecte user experience te realiseren en bij te dragen aan de branding doelstellingen. Door jou kan niemand meer om ons heen en exploderen onze social platforms bij de doelgroep. Met jouw creativiteit geef je input aan onze designers om de vetste content te maken en springen onze producten gelijk in het oog. En dit doe je niet alleen, samen met jouw collega’s van het Marketing team brainstormen jullie over events, campagnes en activaties . Naast onze socials willen we ook de consument bereiken en overtuigen via PR. Help jij ons om steeds vaker zichtbaar te zijn in het nieuws?

Vereisten

100% you

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige creatieveling die snel kan schakelen met een goed gevoel voor video- en grafische uitingen. Je bent net klaar met je MBO/HBO studie in de richting van (online) marketing en hebt 1 a 2 jaar werkervaring. Je vindt het leuk om zelf dingen te ondernemen, maar je bent ook een echte teamplayer. Engels is voor jou ‘easy peasy lemon squeezy’ en op alle social platforms voel jij je als een vis in het water op het gebied van content creatie en de marketingkant van de platformen .


What’s in it for you?

Je komt te werken in een gedreven team, waarbij het draait om werkplezier. Samen kunnen jullie zeker hard werken, maar dat wordt afgewisseld met toffe activiteiten. De sfeer is open en informeel en jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling krijgen veel ruimte. Naast een prima salaris, krijg je bij BERG Toys extra’s, zoals: 25 vakantiedagen, 7 ADV dagen, opbouw pensioen, korting op alle spullen die we verkopen. Tafelvoetbal en padel competities, gratis fruit en leuke teamactiviteiten.

Are you ready?

Kortom: een te gekke functie waarbij je afwisselt tussen plezier maken en projecten met beide handen aanpakken. Je werkt samen, maar zeker ook zelfstandig en je leert alle ins en outs van Marketing! Durf jij het aan? Upload je CV en motivatiebrief. 

Nu al brandende vragen over de functie? Neem dan contact op met Evita Valster (HR Officer) door snel te bellen via +31 (0) 318 46 70 32. Kijk voor meer informatie over BERG Toys op www.bergtoys.com/nl